Vi hadde en magisk formiddag med Tiril i vinterkulda! Hun er en fantastisk dame med et godt øye – er kjempefornøyd med både service og bilder! Kommer absolutt til å booke Tiril ved en annen anledning. Tusen takk!

~Line Tungland

Kunne ikke vært mer fornøyd med fotograferingen, eller bildene! Avslappet og fleksibel fotograf, som vet hvordan hun skal bruke lyset og fange ansiktsuttrykk for å skape stemning på bildene. Fikk så mange nydelige, naturlige bilder av ettåringen min. Anbefales på det sterkeste

~Mari Cecilie Gjerstad

Tiril fotograferte oss i kirken og tok portrettbilder av oss når vi giftet oss! Og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Tiril er lett å prate med, forstår hvor du vil med bildene, har et utrolig engasjement og ga oss en god følelse både før, under og etter fotograferingen! Og resultatet ble selvfølgelig helt fantastisk! Kan trygt anbefale Tiril videre, og vet at om vi trenger fotograf igjen kommer vi absolutt til å bruke henne!!!

~Cathrine Virak

Kjempefornøyd med ettårsbildene Tiril tok av vår lille datter! Til tross for at det var vått og kaldt, med to hunder som sprang rundt, var hun utrolig tålmodig og dyktig! Vi elsker alle bildene, og har fått masse skryt fra andre som har sett bildene! Vi kan trygt anbefale Tiril videre til andre.

~Inger-Ann Ellingsen

Vi brukte Tiril til nyfødtfotografering og familiefotografering. Hun er en veldig behagelig og dyktig fotograf som klarer å fange gode øyeblikk gjennom god kommunikasjon, tydelighet og omsorg. Hun har et spesielt godt lag med barn og fikk også gode bilder av jenta vår på 2 år. Vi er veldig fornøyde og klarte ikke velge ut noen bilder, så det ble alle bildene. Vi bruker henne gjerne igjen ved en senere anledning og vil anbefale henne videre til andre.

~Ruth Wenche Staurland

Tusen hjertelig takk for de nydelige bildene av tvillingguttene våre! Kan anbefale Tiril på det varmeste, en fotograf som med sitt milde vesen skaper en avslappet stemning som gjør bildene naturlig vakre. Dessuten er hun fantastisk dyktig på å bruke naturlig dagslys i bildene. Vi er deg dypt takknemlig for bildene!

~Åshild Huiberts

Tiril fotograferte vår fire dager gamle gutt nå i høst. Hun gjorde en fantastisk jobb, og vi er strålende fornøyd med resultatet! Det var vanskelig å velge ut bilder i etterkant – vi ville ha alle 🙂 Familiebilder var også inkludert i fotograferingen.

Nyfødtfotografering hvor fotografen kommer hjem til deg er å anbefale, særlig så kort tid etter fødsel. Bildene Tiril tok av gutten vår er tidløse, hvor vi droppet det meste av rekvisitter, og hadde fokus på mer naturlige uttrykk. Det ble nydelig. I tillegg liker jeg at Tiril kommer med ideer, er aktiv under fotograferingen, og vet hva hun gjør. Vi hadde Tiril som fotograf for forlovelsesbilder, bryllupsfotograf og nå nyfødtfotografering. Pris kombinert med kvalitet gjør at vi gjerne velger Tiril igjen. Kan absolutt anbefales!

~Ann Mari R. Winterhus-Fjell

Fantastisk fotograf! Tiril tryller!!! 😀 Hun har fornemmelse for og samklang med lyset, omgivelser og motiv. Ingen kunstig belysning eller opsætning, det hele er naturligt! Medgiver mine varmeste anbefalinger!!!

~Maiken Ingemann Hedehøj

Tiril tok våre bryllupsportretter i juli 2015 og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Veldig engasjert og behagelig, og både fotoseansen og resultatet var en fryd! Vi kan uten problemer anbefale henne videre.

~Linne Tharaldsen Aalstad

Vi har brukt Tiril til både gravidfotografering og nyfødtfotografering av den lille jenta vår, og vi er strålende fornøyd! Både med bildene, men også av hele foto-opplevelsen. Særlig nyfødtfotograferingen var veldig fin. Tiril kom hjem til oss, og med fotografering kun 7 dager etter fødselen var dette absolutt det beste for oss. Alt gikk for seg i et rolig og behagelig tempo, og Tiril er trygg og stødig når hun håndterer de bittesmå. Kan på det varmeste anbefale Tiril som fotograf!

~Camilla White

Superfornøyd! Null stressing og bare kos å få tatt bilder av to urolige små tvillinger! Tiril er en tålmodig og dyktig fotograf som behandlet mine to små som om de var hennes egne skatter! Tusen takk for nydelige bilder.

~Christiane Birkeland

Tiril var med oss på bryllupsdagen vår 16. august 2014 – vi er så utrolig glade for at vi valgte henne! Hun tok seg god tid til å planlegge bildene i forkant. Hun var med ut til aktuelle steder hvor vi ønsket å ta portrettene, hun var opptatt av å vite hvem vi ønsket å ha med på familiebilder/ev. vennebilder, og hvilke situasjoner vi særlig ønsket å forevige. Tiril var med ut til lokalene i forkant, og planla lysforhold og posisjon. Hun gikk virkelig inn i oppgaven med stor innlevelse og integritet.

Tiril var oppriktig opptatt av at vi skulle få dokumentert alle de fine øyeblikkene, og at bildene skulle bli skikkelig bra. Det lyktes hun absolutt med! Hun er en superdyktig fotograf og en utrolig behagelig dame å ha med seg på dagen. Vi opplevde under portrettene at hun lot øyeblikkene være i fokus, men hadde samtidig mange gode forslag til hvordan og hva vi kunne gjøre for at bildene skulle bli litt utenom det vanlige.

Tiril var rask ift. redigering og levering av bilder, tror det kun tok 3 uker. Vi fikk en sjarmerende minnepenn med flere hundre bilder i farge og sort-hvitt, med og uten logo. Vi kommer garantert til å spørre henne om å ta familiebilder ved senere anledninger.

~Bjarne & Ann Mari, bryllupsfotografering

Vi valgte Tiril Hauan fordi vi elsket fotostilen hennes. Hun fanger øyeblikkene på en utrolig romantisk og naturlig måte. Vi hadde tidlig kontakt og møte med Tiril og fant tonen med en gang. Noe som jeg synes er veldig viktig, ettersom bildene er en av de viktigste tingene i et bryllup og derav er det viktig å stole på at fotografen har forstått hvordan en ønsker det.

Jeg som brud hadde selvfølgelig masse idéer og ønsker. Og jeg må virkelig si at dette ble imøtekommet på best mulig måte. Vi fikk tips og råd om hva som funket og ikke. Vi hadde også et møte på forskjellige locations før den store dagen. Tiril er en fantastisk fotograf som virkelig passer inn i rollen og jobben som fotograf. Hun tok styringen når det var store gruppebilder og portretter, og ellers var som en naturlig del av brudefølget under middagen og fanget de beste øyeblikkene.

Vi følte oss avslappet og naturlige når Tiril var rundt oss i løpet av dagen, hun var en veldig behagelig og omgjengelig person. De samme kommentarene har også kommet fra gjestene i bryllupet. Resultatet snakker egentlig for seg selv. Vi anbefaler Tiril på det sterkeste.

~Birgitte & Kjetil, bryllupsfotografering

Vi har hatt gleden av å bruke Tiril Hauan som fotograf ved flere anledninger (til to bokprosjekter og et magasin), og er meget fornøyd. Hun imponerer med topp kvalitet på bildene, høy grad av kreativitet og ikke minst er hun en fornøyelse å jobbe sammen med.

Hun leverer alltid i god tid, og er svært samarbeidsvillig og tilpasningsdyktig. Hun tar med seg egne ideer til settet, og tolker våre ideer på en meget god måte.

Tiril er fantastisk til å fange de riktige øyeblikkene, og er diskret og behagelig når hun jobber. Dette har blant annet ført til nydelige og naturlige bilder av barn i aktivitet. Tiril er ekspert på å bruke naturlig lys, som gir dybde og liv til bildene. Hun har evne til å tilføre litt magi til alt hun fotograferer, til og med de trausteste ting blir besnærende vakre sett gjennom hennes øyne.

Vi har vært utelukkende fornøyd med det Tiril har levert, og kan trygt anbefale henne som fotograf til andre. Vi vil heller ikke nøle med å selv leie henne til nye prosjekter.

~Epla, Aller Media AS, kommersielle foto

Tusen hjertelig takk for et nydelig stykke håndtverk i forbindelse med forevigelsen av bryllupsdagen vår 10.08.13. Vi er storfornøyde med prosessen fra A til Å – fra planlegging av location, idémyldring mht. props, og bildetakingen selve dagen. En fantastisk fotograf som med sitt umerkelige nærvær virkelig lyktes å fange mikroøyeblikkene! Takket være deg kan vi gjenoppleve disse minnene igjen og igjen. Venner og familie har alle kommentert på de magiske bildene – vår kjære far/svigerfars ord oppsummerer godt når han sier at med så mange nydelige bilder må han kjøpe større hus for å få nok vegger til å henge dem opp på!

Tiril er en fantastisk fotograf som vi virkelig kan anbefale på det varmeste. Vi er deg evig takknemlig!

~Marius & Åshild, bryllupsfotografering

En mer hjertelig og dyktig fotograf finner du neppe – anbefaler henne på det sterkeste!

~Rebecca J, fotografering av 3 mnd. gammel gutt