Workshop

Ønsker du å få beskjed på mail med en gang jeg setter datoene for neste workshop? Meld deg på epostlista mi her!

Vil du lære deg å ta vakre, nære og unike bilder av egne barn, eller bærer du kanskje en liten fotografdrøm i magen?

Denne workshopen er for deg som

– ønsker å bli bedre på å ta bilder

– er omtrentlig nybegynner, eller har litt erfaring med kamera

– ønsker å få en mer helhetlig og sammenhengende stil på bildene dine

Hva lærer jeg på workshopen?

– Hvordan bruke kameraet ditt slik at det gir det uttrykket du ønsker

– Hvordan bruke naturlige lys til å skape vakre bilder

– Hvordan jobbe med barn foran kameraet

– Enkel redigering i Lightroom med velvet presets

Og dessuten:

– Vi kommer til å gjennomføre en fotograferinger på et vakkert sted ute (så sant januarværet tillater det, og hvis ikke så bruker vi naturlig-lys studioet mitt). Bildene fra denne fotograferingene disponerer du fritt til bruk på portfolio, i sosiale medier ++

– Du blir medlem av en facebookgruppe med de andre deltakerne, denne vil være aktiv før kurset (så en kan hilse på hverandre; komme med spørsmål ++ på forhånd), og etterpå (slik at vi kan dele utviklingen med hverandre og jeg kan besvare spørmål dere kommer på i etterkant).

– Mine Lightroom-presets (“Velvet presets“) er inkludert i prisen for workshopen. Dere står fritt til å bruke disse som dere selv vil; men jeg anbefaler å bruke dem som et utgangspunkt som dere finjusterer fram til dere finner en stil dere selv elsker.

Hva må jeg ha med?

– Ditt eget kamera, helst speilrefleks. For å få det meste ut av workshopen anbefales et lyssterkt fastobjektiv (gjerne 50mm eller 35mm), men dette er på ingen måte en nødvendighet (men ønsker du å investere i et rimelig et på forhånd; ta kontakt så gir jeg deg noen gode tips!).

– Noe å notere på

– Du kan ta med laptop med Lightroom på til å bruke under redigerings-biten om du ønsker det, men dette er ikke noe krav