Workshops

// FULLBOOKET! //

(Ønsker du å få beskjed med en gang jeg legger ut datoene for neste workshop? Meld deg på her!)

Vil du lære deg å ta nydelige, nære og unike bilder av egne barn, eller har du kanskje en gryende fotograf i magen?

Denne workshopen er for deg som

– ønsker å bli bedre på å ta bilder

– er omtrentlig nybegynner, eller har en del erfaring med kamera

– ønsker å få en mer helhetlig og sammenhengende stil på bildene dine

Hva lærer jeg på workshopen?

– Hvordan bruke kameraet ditt slik at det gir det uttrykket du ønsker

– Hvordan bruke naturlige lys til å skape vakre bilder

– Hvordan jobbe med barn foran kameraet

– En kjapp innføring i redigering i Lightroom for å få en helhetlig stil på bildene dine (presets er inkludert i prisen!)

Og dessuten:

– Vi kommer til å gjennomføre to fotograferinger med naturlig lys; en inne, og en ute (så sant novemberværet tillater det). Bildene fra disse fotograferingene disponerer du fritt til bruk på portfolio, i sosiale medier ++

– Du blir medlem av en facebookgruppe med de andre deltakerne, denne vil være aktiv før kurset (så en kan hilse på hverandre; komme med spørsmål ++ på forhånd), og etterpå (slik at vi kan dele utviklingen med hverandre og jeg kan besvare spørmål dere kommer på i etterkant).

– Mine Lightroom-presets som jeg har utviklet for meg selv og som jeg bruker hver gang jeg tar bilder – er inkludert i prisen for workshopen. Dere står fritt til å bruke disse som dere selv vil; men jeg anbefaler å bruke dem som et utgangspunkt som dere finjusterer fram til dere finner en stil dere selv elsker.

Hvor? Når?

– Workshopen går over to dager; lørdag 10. og søndag 11. november 2018. (+ en sosial sammenkomst på lørdagskvelden, for de som ønsker det!)

– Workshopen holdes i Normannsgate 24, Stavanger

Hva må jeg ha med?

– Ditt eget kamera, helst speilrefleks. For å få det meste ut av workshopen anbefales et lyssterkt fastobjektiv (gjerne 50mm eller 35mm), men dette er på ingen måte en nødvendighet (men ønsker du å investere i et rimelig et på forhånd; ta kontakt så gir jeg deg noen gode tips!).

Begrensede plasser– Fordi jeg velger å holde gruppen liten – slik at jeg kan følge opp all deltakere ordentlig – så blir det svært begrensede plasser denne gangen. Første kvinne/mann til mølla gjelder!