Workshop

Velkommen til midtsommer workshop 25. og 26. juni!

Vil du lære deg å ta vakre, nære og unike bilder av barn, eller bærer du kanskje en liten fotografdrøm i magen?

Denne workshopen er for deg som

– ønsker å bli bedre på å ta bilder

– er omtrentlig nybegynner, eller har litt erfaring med kamera

– ønsker å få en mer helhetlig og sammenhengende stil på bildene dine

Hva lærer jeg på workshopen?

– Hvordan bruke kameraet ditt slik at det gir det uttrykket du ønsker

– Hvordan bruke naturlige lys til å skape vakre bilder

– Hvordan jobbe med barn foran kameraet

– Enkel redigering i Lightroom med presets

Og dessuten:

– Vi kommer til å gjennomføre en fotograferinger på et vakkert sted ute (så sant været tillater det, og hvis ikke så bruker vi naturlig-lys studioet mitt). Bildene fra denne fotograferingene disponerer du fritt til bruk på portfolio, i sosiale medier ++

– Du blir medlem av en facebookgruppe med de andre deltakerne, denne vil være aktiv før kurset (så en kan hilse på hverandre; komme med spørsmål ++ på forhånd), og etterpå (slik at vi kan dele utviklingen med hverandre og jeg kan besvare spørmål dere kommer på i etterkant).

– Mine Lightroom-presets (“Velvet presets“), samt et helt nytt preset er inkludert i prisen for workshopen. Dere står fritt til å bruke disse som dere selv vil; men jeg anbefaler å bruke dem som et utgangspunkt som dere finjusterer fram til dere finner en stil dere selv elsker.

Hvor? Når?

– Workshopen går over to dager i midtsommerhelga, lørdag 25. og søndag 26. juni 2022. (+ en sosial sammenkomst på lørdagskvelden, for de som ønsker det!)

– Workshopen holdes i Normannsgate 24, Stavanger

– Pris: 6500,-

Hva må jeg ha med?

– Ditt eget kamera, helst speilrefleks eller tilsvarende avansert systemkamera. For å få det meste ut av workshopen anbefales et lyssterkt fastobjektiv (gjerne 50mm eller 35mm), men dette er på ingen måte en nødvendighet (men ønsker du å investere i et rimelig et på forhånd; ta kontakt så gir jeg deg noen gode tips!).

– Noe å notere på

– Du kan ta med laptop med Lightroom på til å bruke under redigerings-biten om du ønsker det, men dette er ikke noe krav.

Begrensede plasser – Fordi jeg velger å holde gruppen liten – slik at jeg kan følge opp all deltakere ordentlig – så blir det svært begrensede plasser denne gangen. Første kvinne/mann til mølla gjelder!

Meld deg på her: